viernes, 18 de marzo de 2011

Centre de dia Josep Roqué i Castell

Avui 17 de Gener hem anat al centre de dia i ens han ensenyat totes les instal·lacions, hi han 4 plantes, a la de baix  -1 els serveis que ofereixen són: podologia, perruqueria, i bugaderia, també i trobem els vestidors pel personal. A la planta 0 és on es troba el menjador, la cuina, el vestidor pels avis i els lavabos. 

A la 1r planta és on trobem les dutxes, la infermeria i la sala polivalent. A l’últim pis hi ha la sala polivalent  i els lavabos. 

Per poder accedir al centre de dia s’ha de demanar una sol·licitud i després ells fan la valoració, segons el grau que tinguin van al primer pis o al segon, les persones més autònomes són al primer pis, i les que són més dependents, o tenen una demència greu van al segon pis. 

És un centre privat, disposa de 50 places i actualment té 59 usuaris, no tots venen diàriament, per exemple molts avis només venen a l’ hora de dinar, la majoria són homes solters o vidus. 

El centre és va obrir al juny del 2003 i la segona planta la van inaugurar el març del 2010. En total hi treballen 5 auxiliars d’infermera, una treballadora social, una infermera i una dona de la neteja. 

Aquest servei fa tallers adaptats a tothom, a vegades fan tallers especials, com per exemple el de cuina, que a la vegada que cuinen treballen la memòria, la socialització, la psicomotricitat...


Centre de dia Josep Roqué i Castell de Manlleu
  
           

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.